Over ons – Discount Energie

Over Discount Energie

He! We hebben jouw interesse gewekt anders zat je hier niet. We stellen ons graag even voor.

Onze missie 

De missie van Discount Energie is duurzame en goedkope energie voor iedereen. Discount Energie gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak.

Onze visie

Door de combinatie van scherpe tarieven, persoonlijk contact en vooral duurzaamheid kan Discount Energie haar boompje bijdragen in de energietransitie. 

Meer over

Discount Energie

1Hoe zijn we begonnen?

Discount Energie werd opgericht in januari 2019 door Arthur Vlot en Shehbaz Khan. Ze waren het er over eens dat bij de traditionele energieleveranciers persoonlijke aandacht niet in een hoog vaandel staat. Wij geloven wel in persoonlijk contact de werkwijze is dan ook gericht op het transparant maken van energievraagstukken.

2Hoe groot is ons team?

Op dit moment bestaan wij uit een team van 100 enthousiaste collega's en wij groeien nog iedere maand. Denk dat jij een toegevoegde waarde bent voor ons team? Dan kan je altijd contact opnemen via ons contactformulier.

3Wat willen we bereiken?

Een benadering waarbij de klant nog centraal staat en onze werkwijze gericht is op het transparant maken van energievraagstukken. Daarbij proberen wij altijd voor de klant een zo optimale mix te vinden tussen duurzaamheid en zo min mogelijke kosten.

4Mag ik ook langskomen?

Jazeker! Bij ons kun je altijd terecht voor een lekker bakje koffie. En dit geld niet alleen voor zakelijke contacten. Bij ons mogen onze klanten ook gewoon langskomen in Rijswijk voor een leuk gesprek 🙂

Inloggen klant