Contact – Discount Energie

Service

Wij houden van onze klanten. Door onze service krijgen we ook veel liefde terug! 

Groen? Wij dragen ons boompje bij!

Wist je dat wij ernaar streven om elke dag minimaal 1 boom te planten. Dit doen wij wereldwijd. Door klant te worden bij ons steunt u ook automatisch al onze groene initiatieven.

Onze speerpunten

Alles online

Bij Discount Energie regel jij je energiezaken gemakkelijk online. Even je maandbedrag aanpassen of je verbruik inzien? Dat kan 24/7 via ons klantportaal. Heeft u toch liever persoonlijk contact? Geen probleem! onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, mail of zelfs via WhatsApp of Telegram.

Toekomstgericht

Het doel van Discount Energie is het bijdragen aan de transitie naar duurzame energie in Nederland. Doordat Discount Energie duurzame energiebronnen gebruikt gaan we stap voor stap de goede richting op. Jij wilt toch ook niets liever dan de wereld mooi achterlaten voor je kinderen en kleinkinderen?

Direct besparen

De traditionele energieleverancier wilt zoveel mogelijk klanten die zo snel mogelijk in slaap vallen. Hierdoor betalen deze ”slapers” teveel voor hun energierekening. Zo doen wij dat niet bij Discount Energie. Ruim van tevoren word je door ons actief benaderd met een nieuwe scherpe aanbieding. Zodat overstappen niet loont!

Wat vinden onze medewerkers?

  • Als frontoffice medewerker ben ik meestal het eerste contactpunt van de klant. Wij proberen altijd met onze klanten en eventuele nieuwe klanten mee te denken. Geen dag is hetzelfde en ik hoop dit nog lang te kunnen doen.
    Annette, Rijswijk
  • Ik werk bij Discount Energie als developer. Discount Energie is een leuke start-up met veel potentie. Daarom heb ik ervoor gekozen om hier het avontuur aan te gaan. Ik vind het leuk om te werken met collega's met het hart op de juiste plaats
    Willem, Den Haag
  • Ik werk al vanaf het begin bij Discount Energie. Als adviseur zoek ik altijd naar de beste oplossing voor de klant. Waarom teveel betalen als het niet nodig is? Daarnaast streeft Discount Energie ernaar om de wereld een stukje groener te maken en dat motiveert mij enorm.
    Evert, Delft
Inloggen klant